Σχετικά με την Shahia

Έμπειροι Chef
ανατολιτικες γεύσεις
Vegan & Vegeterian Επιλογές
Concept

Μαγειρικό Όραμα

Για μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία φαγητού, η κουζίνα και η ατμόσφαιρα συνδυάζονται τόσο προσεκτικά όσο το φαγητό και το ποτό.

Προφιλ

Ελάτε να Ανακαλύψετε το Πρότζεκτ μας

Από το 2001, η ΠΟΛΙΤΙΣΣΑ με την ανατολίτικη κουζίνα της, τα αγνά και φρέσκα υλικά, την άριστη ποιότητα και το άρωμα Ανατολής σας ταξιδεύει γευστικά σε μαγικές γαστρονομικές περιπέτειες! Βλέποντας τη μεγάλη ανταπόκριση και την αγάπη του κόσμου για την ανατολίτικη κουζίνα, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε ένα βήμα παρακάτω και να δημιουργήσουμε ένα νέο project που φιλοδοξεί να γίνει  το νέο mid-east corner food στην Ελλάδα! Το Shahia  θα σας ταξιδέψει και αυτό με τη σειρά του στα βάθη της Ανατολής γεμίζοντας το κοινό του με φρέσκιες εμπειρίες και γευστικές προτάσεις!

Στο Shahia, όπως υποδεικνύει και το αραβικής προέλευσης όνομά του, μπορείτε να απολαύσετε ισορροπημένες γεύσεις από την Πόλη και την Ανατολή. Όλα τα πιάτα μας είναι ιδιαίτερα προσεγμένα και μαγειρεμένα με μεράκι από υγιεινές πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην ανατολίτικη κουζίνα. Η κουλτούρα της Ανατολής εξάλλου έχει βαθιά ιστορική σύνδεση με την ελληνική και αυτό έχει περάσει εδώ και χρόνια στην τέχνη του σπιτικού φαγητού.

Επικοινωνία

Σε ποιους απευθύνεται

Για όσους αγαπούν την πολιτική κουζίνα

 

Η Shahia θα γίνει ο αγαπημένος γευστικός προορισμός! Τα Πολίτικα φαγητά εδώ και πολλούς αιώνες δημιουργούνται χωρίς πολύπλοκες σάλτσες και εμπλουτίζονται με καρυκεύματα της Άπω Ανατολής σε ισορροπημένες δόσεις, έτσι ώστε να ενσωματώνουν την ευρωπαϊκή γαστρονομία με τα δημοφιλέστερα στοιχεία της ανατολίτικης κουζίνας.  Εδώ θα δοκιμάσετε μοναδικές συνταγές με βάση την χειροποίητη αραβική πίτα και με υλικά της αρεσκείας σας που θα βρείτε στο μενού μας μπορείτε να γευθείτε ένα πιάτο προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες!

Αν και πολλοί πιστεύουν πως η κουζίνα της Ανατολής είναι βαριά με έντονα μπαχαρικά, αντιθέτως είναι εξαιρετικά ελαφριά και υγιεινή από υψηλής ποιότητας φρέσκα υλικά. Γι’ αυτό και οι παραδοσιακές συνταγές της Πόλης και της Ανατολής είναι ιδανικές για όσους ακολουθούν υγιεινή διατροφή, καθώς επίσης είναι μια ξεχωριστή πρόταση για τους vegetarian.